VELUX & KOEPELS

Op maat gemaakte dakramen

Door uw zolderruimte te voorzien van een dakraam, brengt u meer daglicht naar binnen en vergroot u uw ruimte aanzienlijk. Met een dakvenster maakt u van uw zolder een volwaardige ruimte die kan worden gebruikt als slaapkamer, hobbykamer of werkkamer. Doe gerust even inspiratie op bij de dakramen van Adsam BVBA alvorens u definitieve beslissingen neemt. Bent u nog niet zeker van uw keuze? Doe dan beroep op onze vakkennis om u te laten leiden doorheen de verschillende keuzemogelijkheden die we bij Adsam BVBA bieden. 

Voor een plat dak zijn er diverse systemen geschikt om meer daglicht in een ruimte te krijgen, zoals dakkoepels, lichtstraten en lichttunnels. Dakkoepels en lichtstraten kunnen voorzien worden van elektrische componenten. Lichttunnels zijn erg handig om daglicht te transporteren naar ruimtes waar de plaatsing van een dakkoepel niet mogelijk of wenselijk is. 

Sublieme afwerking

Voor de plaatsing van een dakraam zijn er verschillende opties wat betreft de afwerking ervan. De meeste dakramen zijn te verkrijgen in een ruim assortiment van verschillende houtsoorten. Voor extra comfort zijn er ook opties met een geïntegreerd ventilatiesysteem. 

Contact

Wilt u uw zolder betrekken bij uw leefruimte? Wilt u uw zolder omtoveren tot een extra kamer? De beperkte lichtinval van uw zolderkamer, wordt moeiteloos opgelost door het plaatsen van efficiënte en kwalitatieve dakramen. Ook voor platte dakenhellende dakengevelbekledingvelux en koepels kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor meer informatie.