PLATTE DAKEN

Platte daken met roofing of EPDM

Bij Adsam BVBA werken we steevast met kwaliteitsvolle materialen om u te kunnen garanderen dat u nog jaren kunt genieten van uw plat dak. Platte daken zijn de laatste jaren populairder geworden onder andere omwille van hun sterke isolerende functie en omdat ze relatief goedkoop zijn. Opteert u roofing of gaat u toch liever voor EPDM? Alles kan bij Adsam BVBA

Geniet binnen een mum van tijd van een splinternieuw plat dak en laat u bijstaan door de vakmannen van Adsam BVBA. Wij zijn helemaal mee met de laatste trends en zijn dus ook thuis in de wereld van de platte daken. 

Roofing

De vakkundige plaatsing en de kwaliteit van de roofing, is van groot belang voor de levensduur van uw plat dak. Wij werken samen met gerenommeerde merken en zijn met andere woorden uw garantie op een duurzaam resultaat! 

EPDM

Naast roofing bieden we bij Adsam BVBA ook EPDM aan, een elastisch rubber dat een grote scheurweerstand heeft en bovendien UV-bestendig is. Zowel voor renovatiewoningen als voor nieuwbouwwoningen kunnen we EPDM voorzien. 

Contact

U kunt uw huis zo mooi inrichten als u wilt, zonder een stevig en goed isolerend dak, is uw woning weinig waard. Wilt u een nieuw plat dak laten plaatsen of is uw bestaand plat dak aan herstelling toe? Contacteer ons gerust, wij staan u met plezier te woord! Ook voor hellende daken, gevelbekleding, velux en koepels kunt u bij ons terecht.