DAKISOLATIE

Dakisolatie voor platte en hellende daken

Een lagere energiefactuur start met het plaatsen van goede isolatie. Uit onderzoek blijkt dat via het dak een kwart van de warmte in uw woning of uw pand verloren gaat. Goedgeplaatste en duurzame (dak)isolatie, bespaart u dan ook een hoop geld. Dankzij dakisolatie van Adsam BVBA is het een koud kunstje om de temperatuur tijdens de koude wintermaanden minder snel te doen dalen en om de temperatuur constant te houden tijdens de warmere zomermaanden. Bovendien worden gezondheidsproblemen vermeden wanneer u investeert in kwalitatieve dakisolatie, aangezien vochtproblemen en schimmels uit den boze zijn. Dakisolatie is sowieso altijd mogelijk bij hellende daken, bij platte daken en bij gevels. 

U kunt uw dak laten isoleren in zowel nieuwbouwwoningen als in oudere gebouwen. Bij eerder gedateerde gebouwen is de investering verwaarloosbaar als u kijkt naar de terugverdientijd. Ook hier zal uw portefeuille er wel bij varen! 

Isolatiemogelijkheden

  • Rotswol/glaswol
  • Isolatieplaten in PUR of PIR
  • … 

Premie

Financieel wilt u toch ook zo voordelig mogelijk uw woning laten isoleren? Vraag daarom tijdig bij uw netbeheerder na of u een premie krijgt voor de isolatie van uw dak in uw bestaande woning of appartement. 

Contact

Heeft u op onze website niet gevonden wat u zocht? Heeft u nog specifieke vragen? Ook voor platte dakenhellende daken, gevelbekledingvelux en koepels kunt u bij ons terecht. Wilt u meteen een afspraak maken? Contacteer ons gerust. Wij staan voor u klaar!