HELLENDE DAKEN

Installatie en renovatie van hellende daken

Een hellend dak is nog steeds het meest voorkomende daktype in België. Ze zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook een uitstekende bescherming van uw woning. Wanneer u hellende daken in de ruimere omgeving van Hoboken laat installeren of renoveren, geeft u uw gebouw een totaal nieuwe dimensie. Met Adsam BVBA plaatsen we nieuwe en vervangen we oude hellende daken. Dankzij onze doorgedreven professionaliteit en ons perfectionisme, is uw dak niet alleen erg stevig maar is uw woning ook netjes geïsoleerd en bijgevolg energiezuinig. Een bijkomend voordeel is de waterdichte bescherming tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Of het nu hevig regent, hagelt of sneeuwt… Uw hellend dak zorgt ervoor dat het regenwater moeiteloos verdwijnt! 

Verschillende mogelijkheden

Een hellend dak is de meest ingeburgerde vorm voor de overkapping van een woning. Het leent zich voor elke bouwstijl en biedt een onmiskenbaar voordeel met extra berg- of leefruimte onder de constructie. In de regio van Hoboken bieden we verschillende materialen aan waarmee we uw hellend dak kunnen bekleden:

  • Leien
  • Dakpannen
  • Kunststof
  • Natuursteen 

Contact

Kwaliteit, snelheid en een perfecte afwerking… Voor minder gaan we niet bij Adsam BVBA in Hoboken. Een goed geïnstalleerd dak zorgt er bovendien voor dat de waarde van uw woning stijgt. Alleen maar voordelen, dus! Contacteer ons. Ook voor platte dakengevelbekleding, dakisolatievelux en koepels kunt u bij ons terecht.