Contacteer ons nu: 03 500 87 71

Afgewerkte en op maat gemaakte dakramen

Door de zolderruimte te voorzien van een dakraam, brengt u meer daglicht naar binnen en vergroot u de ruimte. Met een dakvenster maakt u van de zolder een volwaardige ruimte die kan worden gebruikt als slaapkamer, hobbykamer of werkkamer. Doe inspiratie op bij de dakramen in Kiel van Adsam BVBA.

Voor een plat dak zijn er diverse systemen geschikt om meer daglicht in een ruimte te kunnen krijgen zoals dakkoepels, lichtstraten en lichttunnels. Dakkoepels en lichtstraten kunnen voorzien worden van elektrische componenten. Lichttunnels zijn erg handig om daglicht te transporteren naar ruimtes waar plaatsing van een dakkoepel niet mogelijk of wenselijk is.

Afwerking

Voor de plaatsing van een dakraam, kan er gekozen worden uit verschillende opties voor de afwerking. De meeste dakramen zijn te verkrijgen in een ruim assortiment van verschillende houtsoorten. Voor extra comfort zijn er ook opties met een geïntegreerd ventilatiesysteem.

Contact

Wil u de zolder betrekken bij uw leefruimte of omtoveren tot een extra kamer? Het grootste nadeel van een zolderkamer is weinig lichtinval. Dit kan makkelijk worden opgelost door het plaatsen van dakramen. Neem contact op en vraag naar een offerte.