Contacteer ons nu: 03 500 87 71

Adsam BVBA in Kiel installeert platte daken met roofing of EPDM

De populariteit van platte daken is geen onverwacht fenomeen. Vandaag de dag zijn materialen meer dan ooit waterdicht en hebben ze een sterke isolatiefunctie. De plaatsing van platte daken in Kiel nodigt ook uit voor het plaatsen van lichtkoepels- of straten.

Met meer dan twintig jaar op de teller hebben wij een karrenvracht ervaring in het plaatsen van platte daken, zowel bij nieuwbouwpanden als renovatiewerken.

Roofing

De levensduur van uw plat dak is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de roofing en de vakkundige plaatsing. Daarom werken wij alleen met de beste kwaliteitsmerken als Soprema, De Boer en Icopal.

EPDM

EPDM is een sterk elastisch rubber dat UV-bestendig is en een grote scheurweerstand heeft. Deze wordt uit één stuk geplaatst en verlijmd. Hiervoor werken wij met het kwaliteitsmerk Firestone.

Zowel roofing als EPDM zijn ideale dakbedekkingen voor een perfect waterdicht plat dak. Het biedt verschillende voordelen. Deze materialen kunnen zowel voor nieuwbouw als renovatie worden toegepast.

Contact

U kan uw huis zo mooi inrichten als u wil, maar zonder een stevig en goed isolerend dak is er niet zo veel aan. Wil u een nieuw plat dak laten plaatsen of uw bestaand plat dak is aan herstelling toe? Contacteer ons.